We starten altijd met een oriënterend gesprek. Daarmee kunnen we ons richten op een voor u passend ontwerp. Het belangrijkste onderwerp van dit gesprek is uw huisstijl voor correspondentie, presentaties en andere interne en externe bedrijfscommunicatie. Verder zullen wij inventariseren wat u belangrijk vindt om met uw website over te brengen op uw doelgroep en welke informatie u daarbij van belang vindt. Wat wilt u bereiken met uw website?

In een volgende stap krijgt u meerdere ontwerpen voorgelegd waaruit een keuze gemaakt kan worden. Het combineren van elementen uit deze verschillende ontwerpen is dan ook mogelijk. Het uiteindelijke ontwerp, dat volledig naar uw wens zal zijn, wordt dan door ons uitgewerkt tot een functionele website. Tijdens deze stap zijn nieuwe wensen en aanpassingen mogelijk, we zullen dan met u overleggen over de effecten op de kosten en de oplevertijd.

Als laatste stap wordt de website online gepubliceerd op onze webhosting omgeving of op een omgeving welke u reeds beschikbaar hebt.